Milyen lesz a Kinect támogatás a Halo: Anniversary-ban?

A Microsoft fellebbentette a fátylat arról, hogyan is fog működni a Kinect a Halo: Anniversary-ban.

Milyen lesz a Kinect támogatás a Halo: Anniversary-ban?

A New York-i Comic Conon a Microsoftos 343 Industries bemutatta, mit fog tudni a Kinect a Halo HD remake-ben. Az exkluzívan Kinectes Analyse Mode segítségével az egyjátékos kampányban tárgyakat szkennelhetünk, ha föléjük visszük a célkeresztet és kimondjuk a varázsszót: "scan". Járműveket, fegyvereket, karaktereket és ellenfeleket is szkennelhetünk így. A beszkennelt cuccokról a Library-ben tudhatunk meg több információt. Hangunkkal szabályozhatjuk a játék látványvilágát is: váltogathatunk a klasszikus és az újra elkészített kinézet között. Hangirányítással újratölthetünk, és gránátokat is dobálhatunk.

Elárulnak-e a fentiek valamit arról, hogy milyen lesz a Kinect támogatás a Halo 4-ben? Augusztusban a Microsoft azt hangsúlyozta, hogy a Halo: Anniversary Kinect támogatása klassz lesz ugyan, de ne ugorjunk ki a bőrünkből miatta.

"Nem kell valami egetverő dologra számítani" – nyilatkozta Frank O'Connor, a franchise fejlesztéséért felelős rendező. "Klassz lesz, de nem olyan nagyságrendű, amit a doboz elejére is fel szoktak írni. Nem akarom lehúzni, de én csak így gondolok rá: használom a hangomat, ami nagyszerű, de ennyi az egész. Egyszerűen egy olyan dolog, ami a játékélményt gazdagítja."

A 343 még ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy a Kinect támogatás opcionális lesz.

"Szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy Halo: Anniversary-ban a Kinectes lehetőségek opcionálisak, és alapvetően nem lesznek kihatással a játékélményre. Már első naptól kezdve azt tekintettük a legfontosabb feladatunknak, hogy hűen visszaadjuk az eredetit, és a játék elkészültéig ehhez is tartjuk magunkat."

Időközben a Microsoft bejelentette, hogy a Hang 'Em High pálya remakje, a High Noon is része lesz a Halo: Anniversary kiadásának.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward