Milliókat osztogat Twitchen egy rejtélyes jótevő

Ilyen csak a mesékben van - gondolhatnánk, de rosszul tennénk, mivel ez tényleg megtörtént. Többször is.

Milliókat osztogat Twitchen egy rejtélyes jótevő

Az alul látható videóban látható srác csak egy azon World of Warcraft játékosok közül, akiknek nagy mennyiségű pénzadományokat küld egy rejtélyes jótevő. Sodapoppin ezen alkalommal 10 ezer dollárt, átszámítva több mint 2 millió forintot kapott az "Amhai" néven emlegetett titokzatos figurától, aki összesen 50 ezret (~11,5 millió Ft) adakozott neki eddig. Sodapoppin egyik barátja, Azael 30 ezret (~6,8 millió Ft) kapott Amhaitól, akivel aztán sikeresen vette fel a kapcsolatot. Ő így nyilatkozott róla:

[justify ]"Szereti látni az emberek reakcióit. Szereti látni, milyen boldoggá tehet valakit, és a tudatot, hogy ezzel megváltozhat az életük (...) Ő csak egy nagyon, nagyon gazdag személy."[/justify]

Amhai egyébként trükkösen csinálja az adományozást: először egy kisebb összeggel kezd, hogy lássa, hogyan reagál az alany. "Ha a reakciót viccesnek, vagy meghatónak találja, még többet akar adni" - meséli Azael. A gazdag adakozó nem csak WoW játékosokra figyel fel, a LegendaryLea nevű gamer lány például Hearthstone-os videóiért kapott összesen 22 ezer dollárt (~5 millió Ft). Ti mit kezdenétek ennyi pénzzel, ha hirtelen az öletekbe hullana?

(A 17. perc környékén megjelenik Sodapoppin apukája is, érdekes látni a reakcióját, főleg azután, hogy fia közli vele: hamarosan elköltözik...)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward