Mikro-tranzakciós lesz a Dust514

A CCP Fanfesten (okt 1-3.) fény derült arra, hogy az EVE Online konzolos kiterjesztése, a Dust 514 nem havidíjas MMO lesz, hanem a e helyett játék virtuális piacán valós pénzért vásárolhatunk majd tárgyakat karakterünknek.

Mikro-tranzakciós lesz a Dust514

A CCP Fanfesten (okt 1-3.) fény derült arra, hogy az EVE Online konzolos kiterjesztése, a Dust 514 nem havidíjas MMO lesz, hanem e helyett a játék virtuális piacán valós pénzért vásárolhatunk majd tárgyakat karakterünknek.

            

A Reykjavíkban tartott rendezvényen mutatták be először a játékot a nagyközönségnek, az ott megjelent sajtósok pedig ki is próbálhatták (az Eurogamer előzeteséhez katt ide). Aki még nem hallott volna róla, a Dust 514 egy nagyszabású multiplayer FPS, körülbelül mint a Battlefield játékok. A harcmezőn különböző küldetéseket kell majd teljesíteni, lesznek RTS elemek benne és a játékosok között meglesz a katonai hierarchia. A CCP még nem döntötte el, hogy hányan vehetnek rész majd egy-egy ütközetben, de legalább 64-en biztos.

A Dust játékosok az EVE űrpilótáinak a zsoldosai lehetnek, akiket az egyes bolygók feletti uralom megszerzéséhez használhatnak fel. Persze ha akarnak, NPC frakciókhoz is csatlakozhatnak a konzol FPS katonái. A kommunikáció a két játék közt több rétegű lesz, lehet közvetlenül a játékban, vagy az újonnan bemutatott New Eden szociális hálózaton keresztül is érintkezni (itt lehet csatlakozni vállalatokhoz vagy szövetségekhez).

A fejlődés több dologból tevődik össze, egyrészt vagyonból, másrészt pedig van egy úgynevezett 'achievement mátrix', amin keresztül kilockolhatunk többféle testre szabható fegyvert és járművet. Nem lesznek kasztok, a játékosok képességeit a felszerelésük határozza majd meg.

A CCP (EVE) Fanfest hivatalos honlapjához katt ide, a Youtube csatornájuk megtekintéséhez pedig ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward