Mikor jön a Mass Effect 4?

Pár hónapja vette kezdetét a sorozat legújabb részének fejlesztése, a megjelenésre kicsit még várni kell.

Mikor jön a Mass Effect 4?

A Mass Effect sorozat következő része, amelyet a BioWare Montreal fejleszt óvatosan megbecsült megjelenési dátumot kapott, Mike Gamble producer elmondta, hogy a játék 2014 vége, 2015 közepe felé jelenhet meg. Gamble azért nem tudott még pontos dátummal szolgálni, mert a játék fejlesztése csak 1-2 hónapja vette kezdetét.

Szeptemberben a BioWare már vázolta, hogy Casey Hudsonnak tervei vannak egy új Mass Effect játékkal kapcsolatban, novemberben pedig megtudhattuk, hogy a Frostbyte motor fogja hajtani, és hogy nem az eddig részeket készítő Bioware Edmonton lesz érte felelős, hanem a montreali stúdió.

"Azt nem tudom kommentálni, hogy miért került más stúdióhoz a játék, de azt elmondhatom, hogy a rajongók hasonló stílusú választási lehetőségekre és akcióra számíthatnak, mint amit eddig megismertek a Mass Effectben" – nyilatkozta Gamble. "Casey Hudson nagyon nagy szerepet kapott az új Mass Effect játékban, ahogyan sokan mások is Edmontonból. A BioWare Montreal nagyszerű stúdió, és fantasztikus munkát végeztek az ME3 többjátékos módjával, úgyhogy a rajongóknak tudniuk kell, hogy a sorozat jó kezekben van. A játék még csak a fejlesztés elején tart, ezért részletekkel még nem szolgálhatok. A Frostbyte valóban nagyon jó motor, a Dragon Age 3-hoz is ezt használtuk."

Az új Mass Effect játékról 2013-ban fogunk bővebb részleteket hallani.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward