Miért nem változhat a CoD?

A CoD azért nem változhat, mert szinte olyan, mint egy sport.

Miért nem változhat a CoD?

Mark Rubin az Infinity Wardtól elmondta, hogy a Call of Duty szokásos formulája azért nem változhat túl sokat, mert a játék már majdnem olyan, mint egy eSport. A funkcionalitás és az irányítás nemcsak az eSportok egyre nagyobb teret nyerése miatt marad a régi, a másik ok, hogy az emberek szeretnek a megszokott dolgokhoz visszatérni.

"Az igazság nyilvánvaló: ha ez foci lenne, és jövőre úgy döntenénk, hogy csak hét játékos játszhat egy oldalon és a kéz használata is megengedett, akkor nem hiszem, hogy sok ember elmenne az ilyen meccsekre. Úgyhogy nem igazán változtathatunk az alapszabályokon, amik elég egyszerűek. Te vagy a játékos, a nézet belső, fegyvert tartasz a kezedben és rohangászol, miközben lelősz másokat."

De mindez vajon kizárná a kreativitást is? Rubin szerint nem. "Sokat tudunk játszani a felszínnel, olyasmikkel, mint pl. a karakterek testre szabása, javíthatunk a mozgáson, érdekesebbé tehetjük a játék világát, új módokat találhatunk ki és új dinamikus pályákat tervezhetünk."

"Úgyhogy még sok minden van, amit megtehetünk. Amikor kiadunk egy játékot, mindig marad valami, amit szerettünk volna beletenni - ez nemcsak a CoD-ra vonatkozik, és minden fejlesztőre igaz. Úgyhogy szerintem mindig tudunk újat és érdekeset nyújtani. Szó szerint jobb játékot akarunk készíteni, mint amilyen az előző volt. Új tartalmakat adni az embereknek, új játékmódokat; a Squads pl. egy igazán új módja a játéknak, és szerintem érdekesnek fogják találni az emberek, mert különbözik minden eddigitől, amivel a Call of Duty-ban próbálkoztunk... Szerintem folytatni fogjuk ezt a trendet."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward