Mi lesz az inXile következő játéka?

A csapat még dolgozik a Torment: Tides of Numenerán és a Wasteland 2-őn is finomítanak, de már tervezik új RPG-jüket.

Mi lesz az inXile következő játéka?

A veteránokból álló inXile, a már megjelent Wasteland 2 és a jövő év végén megjelenő Torment: Tides of Numenéra fejlesztője új játékon kezdett dolgozni, melyet csak jövőre fognak hivatalosan bejelenteni. A Wasteland 2 projekt vezetője, Chris Keenan a játék Kickstarteres oldalán írt az új darabról.

"Amellett, hogy folyamatosan finomítunk a Wasteland 2-n, én, és a stúdióban még páran elkezdtünk dolgozni egy másik RPG-n, amelyet már egy ideje szenvedélyesen követelnek tőlünk. A folyamatnak még csak a legelején járunk, de jövőre több hírrel is szolgálhatunk."

No akkor nézzük, mi lehet az a játék, amit olyan sokan szeretnének látni a csapattól! Még egy Torment játék? Nem valószínű, hiszen a Numenéra még meg sem jelent. Vagy talán egy újabb Bard's Tale kaland? A stúdió által készített 2004-es játéknak még nincs folytatása. Sokan abban reménykednek, hogy a stúdió alapítója, Brian Fargo megegyezik a jogtulajdonosokkal és egy újabb Fallout játékot készít, bár erre mi nem alapoznánk.

Keenan elmondta, hogy amellett, hogy a már megjelent Wasteland 2-őt támogatják, a csapat nagy része átment a Tormentet készítő részleghez, hogy teljes munkaidőben dolgozhassanak a darabon, de a Wasteland 2 sem maradt árván, van még vele tennivaló. A közeljövőben a játékegyensúlyt fogják finomhangolni és elvarrják az el nem varrt szálakat. Erről Keenan a következőket írta: "Ez a folyamat könnyen lehet, hogy egy hónapot is igénybe vehet (említettem már, hogy milyen hatalmas ez a játék?), ezért a frissítések között nagyobb időre van szükségünk."

Ti milyen játékot szeretnétek látni az inXile-tól? Alant kedvenc nótánk a The Bard's Tale-ből:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward