Mi készül a Prior Games műhelyében?

Milyen projekteken dolgozik a Digital Reality csapatából kivált Prior Games?

Mi készül a Prior Games műhelyében?

A Digital Reality volt kreatív igazgatója, Theodore Reiker néhány kollégájával együtt, akikkel a kitűnő, japán-magyar fejlesztésű Sine Morán is dolgoztak még 2011-ben otthagyta a stúdiót hogy újat alapíthasson Prior Games néven Az új független stúdió egy szintén japán-magyar koprodukcióban készülő játékon fog dolgozni, amely 2014-ben fog megjelenni.

Egyelőre még keveset lehet tudni a Projekt Verona névre hallgató darabról, Reiker mindenesetre annyit már elárult róla, hogy a játékmenet sokkal konzervatívabb lesz, a történet pedig kevésbé kétértelmű, és némiképp eltér majd a műfajban megszokottaktól.

Reiker azt is elmondta, hogy mobilos mikrojáték sorozatot is fognak fejleszteni a Nintendo bit.Generations és Art Style sorozatainak szellemében. Az első ilyen játék a Rotolla lesz, amely egyfajta keveréke a Tetrisből megismert játékmenetnek és az alkotók hexagonok iránti őrült rajongásának, amelyet a Super Hexagonnak köszönhetnek. A darab címe szójáték, amely az angol rotation (forgás) és a magyar motolla szavakból állt össze. A zenét a Silent Hill legendás zeneszerzője, Akira Yamaoka fogja szerezni.

"A tervünk az, hogy idén négy mikrojátékot adunk ki, és jövőre jön a második hullám három mikrojátékkal" – magyarázta Reiker. "Kis cég vagyunk, és nem szeretnénk 15-nél több fősre nőni... Szeretnénk megtartani a "kézműves" jelleget, még akkor is, ha a cég mérete korlátozza, hogy milyen nagyságrendű darabokat készíthetünk."

Rotolla

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward