MGS: Peace Walker - Kojima "elszólta" magát

Bár nyugati kollégáinknak ritkán sikerül meginterjúvolniuk, Hideo Kojima a japán újságíróknak elhintett pár információmorzsát új játékával kapcsolatban.

MGS: Peace Walker - Kojima "elszólta" magát

Aki szemmel tartja a Metal Gear Solid sorozatot, az bizonyára tudja, hogy Hideo Kojimának szokása minden részt valamilyen új játékelemmel feldobni. Ez persze igaz a designer PSP-re szánt új MGS-ére, a Peace Walkerre is. A Famitsu című neves japán játékmagazinnak adott interjújában Kojima lerántotta a leplet a program néhány újdonságról, köztük a Vocaloid rendszer alkalmazásáról. Aki nem tudná, ezzel a szoftverrel lehetőség van arra, hogy egy begépelt szöveget mesterséges hanggal énekeltessünk el. Ha esetleg nem értenétek, hogy mi értelme lehet ennek egy ilyen játékban, megnyugtathatlak titeket, nem vagytok egyedül. Reméljük nem Snake-et kell majd éneklésre bírnunk.

A másik újdonság a japán nyelvű demót kipróbálók számára biztosan nem lesz ismeretlen, hiszen már abban is szerepeltek olyan 2D-s, interaktív átvezető "animációk", amikről szó van. Ez annyit tesz, hogy bár állóképeken keresztül, képregényes formában jelennek meg az átvezetők a játékban, ám ha rájuk közelítünk, rejtett részletek tárulhatnak a szemünk elé. A demóban az élelmesebbek például betekinthettek az egyik hölgy szereplő, Paz ruhája alá is. Kojima tartogat még egy új játékelemet, melyet azonban pontosan nem nevezett meg, ám annyit elmondott, hogy olyan dologról van szó, amiért megéri majd PSP-t venni. Kíváncsian várjuk mi lesz az.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward