Metro: Mit is jelent az elérhetőség?

Miután a Deep Silverhez került a Metro franchise, azt nyilatkozták, hogy szeretnék szélesebb rétegek számára is elérhetővé tenni. Mit is értettek ez alatt?

Metro: Mit is jelent az elérhetőség?

Miután a Deep Silver átvette a Metro franchise-ot a THQ-tól, azt nyilatkozták, hogy nagyon elégedettek vele és nagy szerencséjük volt, hogy egy majdnem elkészült játékot vehettek át a Last Light képében. Azt is mondták viszont, hogy igyekeznek tágabb rétegek számára elérhetővé tenni a játékot. Ez már kisebb felhördülést keltett a sorozat rajongóinak körében, mert e kijelentést általában azonosítják a "butítás" fogalmával. A márkamenedzser Huw Beynon igyekezett tisztázni a kialakult félreértést:

"A média és a rajongók úgy értelmezték, hogy a Deep Silver valamilyen módon fel akarja hígítani a Metro játékmenetét alakító fő értékeket/mechanikákat, "lebutítva" azt a széles tömegeknek és a casual közönségnek. Megértjük az aggodalmat és biztosítunk mindenkit, hogy a Deep Silver nem kívánja kikezdeni a Metro egyedi DNS-ét."

Beynon elmondása szerint a cég csak is magas minőségű termék elkészítésére törekszik azáltal, hogy még többet fektet a márkába és több platformra portolja. Hangsúlyozták, hogy többek között ebben látják a lehetőséget még több ember elérésére, nem a "butításban".

"A Metro egy pulzáló, radioaktív ékkő a Deep Silver rothadó zombihús koronájában, mi pedig hiszünk benne, hogy építhetünk a Metro: Last Light sikerére azzal, hogy befogadjuk a sivár, orosz, poszt-apokaliptikus horrort."

A játékhoz hamarosan érkezik Mac és Linux port is, mindkettőt a 4A Games csinálja. Természetesen ezekhez is elérhetőek lesznek a PC-s változat letölthető tartalmai. Érkezés szeptember 10-én.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward