Metro: Last Light - Látványban első

Elődjéhez hasonlóan a Metro: Last Lightnál is fontos prioritás a technikai kiválóság. A játék producere hiszi, hogy az egyik legjobban kinéző játékot teszik majd le az asztalra idén.

Metro: Last Light - Látványban első

Elődjéhez hasonlóan a Metro: Last Lightnál is fontos prioritás a technikai kiválóság. A játék producere hiszi, hogy az egyik legjobban kinéző játékot teszik majd le az asztalra idén. Az új Metro (no, nem a 4-es) márciusban jelent volna meg, de a THQ februári bezárása után gazdát váltott, így a Deep Silver szárnyai alatt minimális csúszással, május 17-én landol a boltok polcain.

"Nagyon érdekesen alakult az elmúlt néhány hónap, ahogy láthattuk a THQ krízist kibontakozni és éreztük a bizonytalanságot, ami övezte" - nyilatkozta Huw Beynon az Eurogamernek. "Nagyon örültem, hogy a Deep Silver szinte azonnal elköteleződött a stúdió irányába. Még így is beleszakított a váltás a munkába, rengeteg papírmunka volt és sok idő volt kibogarászni, hogy a minőségbiztosítási rendszerük hogyan működik. Még mindig van mit tanulni, de most már több időnk lesz az ilyen dolgokon átmenni."

A Last Lightban javítottak a lopakodáson, ezek a részek már sokkal meggyőzőbbek, de a fegyverforgatás is fejlődött, főleg PC-n lesz majd szembetűnő a különbség.

"Fantasztikusan néz ki 360-on is, de PC-n egészen más a benne rejlő potencia. Ha valaki azt kérdezi, hogy csinálunk-e következő generációs változatot, akkor a válasz igen. Ez a PC-s verzió. Azon kevés stúdió egyike vagyunk, akiknek már bizonyított technológiája van a mostani high-end PC-khez. Szilárd meggyőződésem, hogy a Metro: Last Light PC változata az egyik, ha nem a legjobban kinéző játék lesz, ami meg tudtok majd venni. Ettől függetlenül büszkék vagyunk rá, hogy képesek voltunk mindezt átültetni a jelen generációs konzolokra."

Magyarán szólva a játék nem jön ki PS4-re és a következő Xbox-ra. Legalábbis egyelőre nem, de ez egy üzleti döntés, függ attól is, hogy a megjelenést követően mik a terveik a csapattal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward