Metro: Last Light - Faction Pack kiegészítő

Nézzük meg, mit tartalmaz a Faction Pack kiegészítő, és az utána következő DLC-k!

Metro: Last Light - Faction Pack kiegészítő

A Deep Silver bejelentette, hogy a 4A Games nagy sikerű Metro: Last Light játékához július 16-án (PC-re és Xbox 360-ra július 16-án, PS3-ra pedig július 17-én) érkezik az első, Faction Pack névre hallgató kiegészítő. A csomag összesen három új szóló küldetést tartalmaz, mindegyikkel a háború más oldalán álló specialista szerepébe ugorhatunk be. Ezekben a küldetésekben a Metro 2033 néhány klasszikus helyszínére látogathatunk el, új fegyvereket kapunk, újra összefuthatunk egy brutálisan durva mutáns ellenféllel, és három különböző kihívásnak tehetünk eleget:

A Vörösök különleges mesterlövészegységének tagjaként kell egy erősen őrzött Reich állomásra beszivárognunk. Mindezt éjjel, egy halálos radioaktív vihar kellős közepén. Aztán a frontvonalat kell védenünk egy nehéztüzér Reich szerepében, a Metro-ban található legpusztítóbb fegyverek segítségével. Végül pedig egy Polis rohamosztagos szerepében kapunk kiképzést, melynek során a hatalmas Könyvtár-komplexumot kell kegytárgyakért és ereklyékért átkutatnunk. A talált értékeket munícióra lehet cserélni, a filterekkel és radioaktív ruhával pedig egyre mélyebbre merülhetünk a Könyvtár gyomrába. Ajánlatos fáklyákat gyújtani az út során, hogy ezek segítségével tájékozódva gyorsan visszajuthassunk az állomás biztonságos zónájába, mielőtt elfogyna az oxigén.

A Faction Pack az első a Metro: Last Light-hoz érkező kiegészítők sorában, melyekből összesen négy érkezik majd. Külön is megvásárolható tartalom, de Season Pass segítségével kedvezőbb áron lehet a négy kiegészítőhöz hozzájutni. A Season Pass vásárlók egy különleges fegyvert is kapnak ajándékba, az Abzats névre hallgató őrületet.

A következő három kiegészítő tartalmáról is lehullott a lepel:

A Tower Pack egyedülálló mód Metro mesterlövészek számára. A kihívás alapú játékmódhoz Online Ranglisták tartoznak, ahogy a játékosok A Torony néven ismert harci szimulátor lépcsőin küzdik magukat feljebb és feljebb.

A Developer Pack egy teljesen felszerelt Lövölde, MI Aréna és Metro Múzeum zónákra oszlik, és egy plusz szóló küldetést is tartalmaz, melynek címe a Pók Hálója. Ebben néhány új eszközt próbálhatunk ki a pókokkal fertőzött zóna gyors megtisztítására.

A Chronicles Pack olyan egyjátékos sztoriküldetéseket tartalmaz, melyben az eredeti játék mellékszereplőinek bőrébe bújhatunk. Pavel, Khan és Anna története Artyom kalandját egészíti ki és jobban kiteljesíti a mellékszereplők karaktereit.

A Faction Pack-ről az EnterTheMetro.com weboldalon a fejlesztők első blog posztjában olvashattok bővebben.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward