Metro 2034 3D-ben

A THQ poszt-apokaliptikus shooterének folytatása már fejlesztés alatt áll, a kor követelményeinek megfelelően 3D-s technológiával támogatva. A Metro 2033-at is feljavították, ezzel már demózgatott is az Nvidia, hogy megmutassa, hol tart 3D-ben. Itt jegyezzük meg, hogy ez lesz az első komolyabb játék, ami 3D-t hoz egy PC-s címbe.

Metro 2034 3D-ben

A THQ poszt-apokaliptikus shooterének folytatása már fejlesztés alatt áll, a kor követelményeinek megfelelően 3D-s technológiával támogatva. A Metro 2033-at is feljavították, ezzel már demózgatott is az Nvidia, hogy megmutassa, hol tart 3D-ben. A THQ szerint ez lesz az első komolyabb játék, ami 3D-t hoz egy PC-s címbe (azért mi nem feledkezünk meg pl. a Crysis 2-ről).

A THQ igyekszik ezen a téren, már ott van a horizonton a De Blob 2: The Underground is (jövő márciusra várható) és egy 3DS-es Saint's Row is úton van.

"Sokan nem értik, hogy miért indultunk el ezen a vonalon, hisz a televízióknak mindössze 1%-a képes még csak 3D-s megjelenítésre. Remek játékokat akarunk csinálni és marketing szempontból is előnyös döntés. Alacsony kockázat, magas minőség, de persze figyelnünk kell a piac növekedési ütemét, hogy tudjuk mekkora érték van mögötte."

A Metro 2033-hoz egyébként hamarosan jön az első DLC pakk, amely hoz új fegyvereket, achievementeket, valamint a 'Ranger Mode'-ot. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, csak annyi, hogy "hamarosan".

Metro 2033 tesztünkhöz katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward