Mesterséges intelligenciát használó zajszűrő szoftver az MSI-től

A Sound Tune a beszélő hangját, illetve a partnertől érkező hangokat egyaránt megtisztítja a háttérzajoktól, ami sokat javít a kommunikáció hangminőségén és a felhasználói élményt is új szintre emelheti.

Mesterséges intelligenciát használó zajszűrő szoftver az MSI-től

Az Nvidia korábban már bemutatott egy olyan speciális szoftvert, amelynek segítségével szűrhető az online kommunikáció hangja, így mind a saját beszédünk, mind pedig a beérkező hang mentes lehet a zajoktól. Az alkalmazás ráadásul elég sokféle videokártyával működik, mint utólag kiderült, így sokak számára lehet hasznos.

Galéria megnyitásaA jelek szerint az MSI is lát fantáziát a dologban, ugyanis Sound Tune néven saját megoldást dobott piacra, amely szintén mesterséges intelligencia segítségével szűri ki a nemkívánatos zajokat, viszont csak bizonyos termékek mellé tölthető le, méghozzá próbaverzióban, ami csak 2020. június 30-ig használható.

A szoftvert DNN (Deep Neural Network) segítségével tréningezték, a folyamat során pedig 0,5 milliárdnál is több zajos beszédfelvételt használtak fel. Míg a normál zajszűrő funkciót kínáló megoldások nem túl hatékonyak a bonyolultabb zajforrások kiszűrésében, amelyek építkezéseken, kávéházakban, illetve gépelés közben keletkeznek, valamint azokban sem, amelyek a beszélő hangját jelentősen felülmúlják, addig az MSI megoldása ezeken a területeken is jó hatékonysággal végzi a dolgát, így a hang tisztább és érthetőbb lehet az online kommunikáció során.

Az új szoftver az alábbi termékekkel kompatibilis:

Galéria megnyitása

Az MSI Sound Tune letöltéséhez ide kell ellátogatni. Arról nem esett szó, a később érkező változat pontosan mennyibe kerül majd, ugyanis könnyen lehet, hogy fizetős alkalmazás formájában válhat elérhetővé.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap