Messi lesz a FIFA új arca

Lionel Messi, aki hosszú ideig a Konami féle Pro Evolution Soccer játékok borítóin villantott, most az EA Sports-szal írt alá szerződést.

Messi lesz a FIFA új arca

Lionel Messi, aki hosszú ideig a Konami féle Pro Evolution Soccer játékok borítóin villantott, most az EA Sports-szal írt alá szerződést. A Barcelona csatára az Electronic Arts-szal is több évre tervez. Először a 2012 márciusában megjelenő FIFA Street borítóján üdvözölhetjük majd.

Messi - a focitörténelem egyik kiemelkedő alakja -, szerepelt a PES 2009, PES 2010 és PES 2011 dobozán, a 2012-es folytatáson viszont már Christiano Ronaldo, a Real Madrid csatára lesz.

"A FIFA sorozat a világ elsőszámú, legjobban fogyó sport videojátéka, Lionel Messi pedig a legjobb játékos a világon, így ez igazi szupersztárok társulása lesz" - nyilatkozta Matt Bilbey, az EA Sport foci részlegének elnöke és vezérigazgatója. "Messivel a csapatunkban, nálunk lesz a legérdekesebb és legjobb játékos a világon, hogy közreműködésével segítsen megőrizni vezető szerepünket az elkövetkező években is."

Mit mondott erre Messi?

"Annak a csapatnak akarok a tagja lenni, akik a világelső focis játékot csinálják, szeretném, ha a nevem az EA Sports nevéhez lenne köthető. Az EA Sport osztja a nézeteimet kreativitás, kiválóság és társadalmi felelősségvállalás terén."

Viszlát Wayne Rooney (a FIFA06 óta ő volt a sorozat arca), mostantól már az összes reklámban és média anyagon Messi villog csak.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward