Meridian: RTS 1 embertől

A Meridian: New World egy meglepően jól kinéző új RTS, amely mögött elképesztő módon mindössze 1 ember áll. Az Elder Games stúdió ugyanis nem más, mint Tarsoly Ede. Egyedül.

Meridian: RTS 1 embertől

A Meridian: New World egy meglepően jól kinéző új RTS, amely mögött elképesztő módon mindössze 1 ember áll, méghozzá egy magyar ember. Az Elder Games stúdió ugyanis nem más, mint Tarsoly Ede. Amennyiben ismerősen cseng a neve, nem véletlen, hisz hozzá köthető a Shattered Origins is, amit nekünk is volt szerencsénk tesztelni itt az iPonon.

Évek óta dolgozik a Meridianon és már nagyon jól áll a fejlesztéssel. Ha minden igaz, akkor a hónap végén játszható lesz a Gamescomon. Edének sikerült felhívnia magára egy kiadó figyelmét is, ugyanis beállt mögé a Headup Games, akik olyan címeket juttattak már el a polcokra PC-n, mint a The Binding of Isaac és a Limbo (Németországban).

A Meridian egy single-player és sztori fókuszú RTS sok dialógussal (választásokkal!), amiben mi egy kolonizációs műveletet vezetünk egy titokzatos bolygóra. A parancsnok lépkedheti a szinteket, kaphat új képességeket, egységeinket pedig 15 különböző fegyverrel szerelhetjük fel. Beosztottaink viselkedését befolyásolhatjuk azzal, hogy beszélünk velük.

Ennek tetejében kapunk pályaszerkesztőt is, amivel megalkothatjuk saját kampányunkat. Tarsoly ígérete szerint rendszeresen ad majd ki új térképeket is megjelenés után. Dátum egyelőre nincs, de a kiírás szerint "Hamarosan jön".

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward