Megvennétek a Revengeance folytatását?

Hozzátok fordul a Konami a folytatás kapcsán. Ne feledjétek azt sem, hogy a Metal Gear Rising Revengeance PC verziója még idén kijön!

Megvennétek a Revengeance folytatását?

A Konami úgy néz ki, hogy nehezen tud dönteni arról, hogy milyen irányt vegyen a Platinum által fejlesztett Metal Gear Rising: Revengeance folytatása, ezért aztán kiraktak az oldalukra egy kérdőívet, amelyben a Ti véleményeteket kérik a dologról.

A kérdőív kitöltése maximum 20 perc. Többek között rákérdeznek a játszási szokásaitokra és arra, hogy milyen Metal Gear játékokkal volt eddig tapasztalatotok. Amennyiben a Revengeance is köztük van, felvetődik a kérdés, hogy milyen új gameplay funkciókat és dizájnelemeket látnátok szívesen, illetve hagynátok ki a játékból. A lista nagyon alapos, a Konami úgy tűnik nagyon elszánt, hogy egy sikeres új franchise-ot ágaztasson le az Metal Gear Solid szériából.

Tavaly azt nyilatkozták az Eurogamernek, hogy szívesen csinálnának folytatást, és ha ez megtörténik, akkor ismét a Platinumra bízzák azt. A játék persze a Kojima Productions és a Platinum Games együttműködésének gyümölcse, és a fejlesztők elmondása szerint nem is lettek volna képesek egymaguk elérni azt, amit a Revengeance képében együtt összehoztak.

Az akció spin-off PC-s verziója még idén landol a boltok polcain.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward