Megvan minden E3-as sajtókonferencia dátuma

Kialakult a végleges sorrend. Idén minden korábbinál több konferenciát nézhetünk majd.

Megvan minden E3-as sajtókonferencia dátuma

Idén június 16-tól 18-ig rendezik meg a Los Angeles Convention Centerben a hagyományosan az év legnagyobb játékipari eseményének számító E3-at. Idén minden korábbinál több sajtókonferencia lesz, hiszen ezúttal a Square Enix és a Bethesda is megtartja a maga eseményét. Változások azonban akadnak az eddig bejelentett időpontokhoz képest. Minden időpontot magyar idő szerint adunk meg lentebb.

A sort a Bethesda nyitja június 14-én, az egyszeri újságíró legnagyobb örömére egészen pontosan hajnali 3:30-kor, szóval az éjszakázás ismét garantált. Persze egy-egy zamatos bejelentésért mindig megéri virrasztani kicsit.

Ezután a Microsoft érkezik, a nagy kiadók közül tulajdonképpen az egyetlen, aki rájött, hogy léteznek emberek Amerikán kívül is, akik követni szeretnék a konferenciát, és szeretnének emberi időben lefeküdni. A redmondiak június 15-én 18:30-kor okosítanak ki minket az Xbox és a Windows-játékok jövőjéről.

A sort az Electronic Arts folytatja szintén június 15-én, 22:00-kor, majd szorosan követi a Ubisoft éjfélkor.

A Sony sajtókonferenciái hagyományosan hajnalban következnek, és nem lesz ez másként ezúttal sem: június 16-án 3:00-kor számíthatunk a PlayStation-szekció színpadra lépésére.

A Nintendo ezúttal is egy "digitális eseményt tart", tehát nem bérel ki egy helyszínt Los Angelesben egy dedikált sajtókonferenciára. Erre június 16-án 18:00-kor kell számítani. Mivel eredetileg a Square Enix is pontosan akkor indította volna történetének első E3-as sajtókonferenciáját, inkább úgy döntöttek a kiadónál, hogy elcsúsztatják a dolgot 19:00-re.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward