Megváltozik a Humble Bundle havi csomagja

Hamarosan biztosan tudjuk, milyen játékot fogunk kapni, viszont ezért többet is kell majd fizetnünk.

Megváltozik a Humble Bundle havi csomagja

A Humble Bundle régóta igyekszik fenntartani az egyensúlyt az adományozás, játékosok és a kiadók között, ám folyamatosan meg kell ehhez újulnia, hogy életképes maradjon. A „fizess amennyit akarsz ezekért az indie játékokért és eljótékonykodjuk az árát” szolgáltatásból hamar egy sokszínű webshoppá nőtte ki magát, amit a legnagyobb kiadók is kedvelnek. Bevezetésre került a Humble Monthly nevezetű rendszer, ami 12 dolláros havi díjért cserébe minden hónapban véletlenszerű játékokkal ajándékozta meg az előfizetőket, egy-egy ismert játék mellett. 2017-ben az IGN fel is vásárolta a Humble Bundle-t, sokan pedig aggódni kezdtek, hogy csökkenni fog az olcsó csomagban kapható játékok minősége. Azt, hogy ez így történt-e, azt mindenki szubjektíven ítéli meg, ám a meglévő rendszerekbe nem nagyon nyúltak bele azóta sem.

A Humble Monthly tehát még fut, ebben hónapban a Call of Duty WWII, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a Spyro Reignited Triology kapható meg olcsón, jópár egyelőre ismeretlen címmel együtt, amiket november elején fed fel az oldal. Viszont lehet, ez lesz az utolsó ilyen jellegű csomag.

Még idén be szeretnék vezetni a Humble Choice rendszert, ami már előre felfedi, hogy milyen játékok közül lehet majd választani és nem lesz több zsákbamacska. Cserébe az előfizetői díj is emelkedni fog, ráadásul attól függően, hogy mennyire szeretnél magadnak prémium szolgáltatást. A rendszerben kapható ajándékok száma ugyanis a pénztárcád kinyitásának függvényében fog változni.

Galéria megnyitása

Menjünk a kicsitől a nagyobb csomagok felé.

A Lite rendszerben 10% kedvezményt kapsz, ha a Store-ban vásárolsz és jár hozzá a Humble Trove könyvtár, amiben letölthetsz DRM mentes játékokat az előfizetés ideje alatt. A Humbe Bundle folyamatosan bővíti az itt kapható programok listáját, de ha lemented a telepítőiket, akkor később is játszhatsz velük. A Humble Bundle, mint kiadó is működik, így néhány saját gyártású játékot is elsőként kaphatsz meg a Lite-ban. Ennek ára, ha havi bontásban kívánsz fizetni 5$.

A Basic már jobban hasonlít a mostani rendszerre, itt már havi 3 olyan játékot bezsákolhatunk magunknak, ami szimpatikus. Hozzá jár még minden kedvezmény a Lite-ból. A havi díja 15$, vagyis máris többet kell fizetned, mint amit most kéne a Humble Monthly-ért, igaz, biztosabb lesz az, hogy nem fölösleges játékokat szerzel meg magadnak, hanem olyanokat, amik érdekelnek is.

A Premium a Basic kibővített változata, 9 játékot választhatsz ki, a boltban pedig 20% kedvezményt kapsz, ez már 20$-os havidíjért vehető igénybe. Természetesen az összes csomagnál az éves előfizetés kedvezményekkel jár. A Lite-ért 55$-t, A Basic-ért 135$-t, míg a Premiumért 180$-t kell kiadni, ha hosszabb távon gondolkozol.

Érdekesség, hogy akiknek a Humble Monthly előfizetése átnyúlik a Humble Choice idejére, azok egy úgynevezett Classic pakkba kerülnek, magyarul nem kell ráfizetniük, a mostani áron jutnak a játékokhoz és 10-et is választhatnak majd közülük, összességében tehát ez most a legjobb ár/érték arányú csomag, ehhez viszont most kell előfizetned több, mint 1 hónapra.

A Humble Bundle egy 2010-ben indult kezdeményezés, aminek célja volt, hogy összegyűjtsön időnként pár indie játékot, azokat pedig annyiért adta, amennyit a vevők nem szégyelltek adni érte, az ebből származó bevétel egy nagyon nagy részét pedig jótékonysági célokra adományozták el. Az elképzelés hamar gigasiker lett és a legnagyobb kiadók, többek között az Acitvision Blizzard, az EA, és a Ubisoft is felajánlott már játékokat a jó cél érdekében. Az idők folyamán, már több, mint 150 millió dollárt (44 milliárd+ forintot) gyűjtöttek össze csak adományozási célra.

A Humble Monthly oldalát itt találod, ha felkeltette érdeklődésedet és előfizetnél rá, hogy megkapd a már említett 3 nagyszerű játékot, vagyis a Spyro-t, a Crash-t és a CoD WWII-t.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap