Megújult a GOG

Vége a spekulációknak, az egész site lelövés csak egy játék volt.

Megújult a GOG

Hétvégén leálltak a GOG.com (Good Old Games) szerverei, de ekkor még túl sok magyarázatot nem kaptunk a miértekre, úgyhogy azonnal el is indultak a találgatások. Valamelyik nagy hal megette volna a GOG-ot, mert csípte a szemüket a DRM mentesség? Nem bírták anyagilag? Nem tudtak elég játékot szerezni?

Látván, hogy milyen vad pletykák indultak el, már az új oldal startja előtt felraktak pár videót a srácok, hogy elnézést kérjenek (vigyázat az első videó eléggé fájdalmas) az átverésért. Ma 14.00-kor elindul a megújult oldal, ami rengeteg új lehetőséget biztosít majd a felhasználóknak (igen, a facebook ide is megérkezett…), ezt az utolsó két videóban szépen ki is részletezték. Ha 14 után néznétek fel az oldalra és már nem lennének ott a videók, akkor itt éritek el őket: Chapter 0 - Revival, Chapter 1, Chapter 2,Chapter 3.

Az újításokkal az oldal második születésnapját ünneplik, és mivel a friss funkciók valószínűleg nem lettek volna elég csábítóak friss tartalom nélkül, ezért kezdésként nem kisebb cím kerül a lista élére, mint a Baldur’s Gate és kiegészítője. Bizony, az oldal alapítói erről álmodoztak mióta elindultak, és íme, sikerült tető alá hozni a dolgot, és ahogy a videóban megjegyezték: ez csak a kezdet. Ámen, mi szeretjük a DRM mentes, mai rendszerekkel kompatibilis, régi jó játékokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward