Megszűnt a Darkspore támogatása

Steamről már leszedték, de Originen még kapható a játék, amelynek hivatalosan is megszűnt a támogatása.

Megszűnt a Darkspore támogatása

A Maxis által készített Darkspore 2011 áprilisában jelent meg az EA kiadásában. A játékkal már több mint egy éve kezdődtek a problémák, melyek oka a DRM-ben keresendő, a Darkspore-nak ugyanis még szóló módban is szüksége van arra, hogy a szerverekhez csatlakozzon. Amikor az EA szerverek le vannak terhelve, a játék nem tud hozzájuk kapcsolódni, és így nem lehet játszani a Darkspore-ral, a játékosok 73003-as hibaüzenetet kapnak. Ez a hibaüzenet az utóbbi időben egyre gyakrabban jelent meg és a hivatalos válasz a rajongók kérdésére az volt vele kapcsolatban, hogy nem orvosolják a problémát.

Ha ez nem lenne elég, június elején egy másik hiba is felütötte a fejét, ennek 3-as a kódja, és a fórumos hozzászólásokból kiderül, hogy mindenkire hatással van: "Az alapján, amit tapasztaltam, és amit más játékosoktól hallottam ez a hiba nem engedi, hogy szerkesszük a hőseinket és új hőst sem hozhatunk létre. A hiba nemcsak nálam bukkant fel, hanem mindenkinél, a Steames és Origines felhasználóknál egyaránt. Bármilyen segítség jól jönne, ugyanis ez a hiba gyakorlatilag megakadályozza a továbbjutást a játékban, ha nem vagyunk magasabb szintű játékosokkal partiban."

A hivatalos fórumon az adminisztrátor közzétett egy bejelentést, amelyből kiderül, hogy a Darkspore többé már nem áll fejlesztés alatt, és úgy tűnik a Maxisnak nem áll szándékában ezen változtatni, mindkét hiba javítás nélkül marad.

A Steam már eltávolította kínálatából a játékot, Originen viszont még mindig kapható 19.99 Euróért, és a dobozos változatokból is lehet még a boltokban.

[link href="https://ipon.hu/?searchthis=darkspore&where=page" target="_blank"]

Kapcsolódó cikkeink[/link]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward