Megszületett az eddigi legjelentősebb Kickstarter projekt?

- Komolyaaaaaan? - Igen. Nem viccelsz? - De.

Megszületett az eddigi legjelentősebb Kickstarter projekt?

Reggel 7:30-kor arra ébredtem, hogy valami nem stimmel. Kilógott a lábam a takaró alól és tudtam, hogy készül valami bennem. Tüsszentettem egy hatalmasat, kikászálódtam az ágyból és becsuktam az erkélyajtót. Nincs visszafekvés, mert az emberek hírekre vágynak. Már éreztem is a bizsergést az ujjaimban, így egy villámgyors zuhanyzás után már kezdtem is nyüstölni a billentyűket!

Fantasztikus Wasteland videó érkezett, a BioWare előállt a Dragon Age Keep-pel, 1 éves lett a Guild Wars 2... nagyszerű hírek. Aztán megtörtént. Egy kicsit olyan volt, mintha villám csapott volna belém. Kiszáradt a szám, összeszorult a torkom és nem tudom hogyan lehetséges, de írásban dadogva adtam elő a főszerkesztőnek, hogy ha ezt megírom... végleg kiégek. Már nem jöhet olyan hír, amire felhúzom a szemöldököm vagy izgalomba jövök. Itt vége van.

Uwe Boll a Kickstarterhez fordult, vagyis HOZZÁNK, hogy támogassuk következő filmjét, a Postal 2-t...

Miért? Mi történik itt? Nem volt elég az Alone in the Dark, a BloodRayne, a Dungeon Siege vagy a Far Cry... vagy ezek folytatásai?! A Blood Rayne-ből három részt is csinált és volt, aki megnézte!

Ezen a ponton kicsordultak a könnyeim, a billentyűzetre potyogtak és csoda történt. A fülemben hallottam a nyilvánosan megszégyenített és lemészárolt játékok főszereplőinek hangjait. "Ne hagyd, hogy újra megtegye velünk..."

A küldetés a következő: semmi szín alatt ne adjatok pénzt erre a projektre és terjesszétek az igét, nehogy a barátaitok véletlen hozzávágjanak pár dollárt. 500,000-t akar, a Sátán szolgái pedig már a rendelkezésére bocsátottak majd 4000 dollárt! Abból tudjátok hány kisbaltát és mennyi hígítót lehet kapni az OBI-ban? Sokat. Állítsuk meg őket! Együtt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward