Mégsem lesz valódi HD a Ryse

A Forza 5 natív 1080p-s lesz, a Ryse 900p

Mégsem lesz valódi HD a Ryse

A Microsoft elárulta, hogy az Xbox One megjelenésekor kijövő Ryse nem fog natív 1080p-s felbontásban futni. Aaron Greenberg, a Devices and Studios Group főnöke tegnap Twitteren még a következőket mondta a rajongók kérdéseire válaszolva: "Csak a saját játékainkról nyilatkozhatok, azt tudom, hogy a Ryse és a Forza natív 1080p-ben fog futni."

Greenberg ma már a módosított verziót közölte: "Update a csapattól: a Forza 5 natív 1080p, a Ryse 900p de az Xbox One mindet felhúzza 1080p-re és fantasztikusan néznek ki."

A fentieken kívül tudni lehet még, hogy Killer Instinct a 720p-s felbontást célozza meg. Sokaknak csalódást okozhat, hogy pont a cég saját exkluzív darabjai közül pár nem lesz Full HD felbontású. Az Xbox 360 esetében is ugyanez volt a történet, az olyan játékok, mint a Project Gotham Racing 3 vagy a Perfect Dark Zero nem érték el a 720p-s kitűzött célt, melyet a Microsoft saját technikai követelményei között kötelezővé tett.

Az Xbox One esetében a rendszer grafikai teljesítményével kapcsolatban folyamatosan változnak az adatok, a CPU és a GPU órajelét megnövelték és a driverek is nagy változtatásokon estek át, és azt is figyelembe kell vennünk, hogy mivel a játékok fejlesztése akár két évig is eltarthat, a felbontással kapcsolatos döntéseket még azelőtt hozták meg, hogy a konzol hardver specifikációi kőbe lettek volna vésve.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward