Mégsem kell Gold előfizetés a Project Sparkhoz

A Microsoft változtatott a hozáállásán: nem kell majd Xbox Live Gold előfizetés a Project Sparkhoz.

Mégsem kell Gold előfizetés a Project Sparkhoz

A Team Dakota által fejlesztett, még készülőben lévő Project Spark egy érdekes sandbox darab, melynek segítségével játékokat hozhatunk létre. A Microsoft eddig máshogyan állt hozzá a free to play darabokhoz, de változtattak, és ennek köszönhetően a Project Sparkhoz nem kell majd külön Xbox Live Gold előfizetés.

Az olyan Xbox 360-as F2P játékok, mint a Happy Wars és az Ascend: Hand of Kul nem működnek Gold előfizetés nélkül még offline módban sem.

Mike Lescault közösségi menedzser Redditen a következőket írta: "Nem kell Goldra előfizetni hogy a Project Sparkkal játszhassunk bármelyik platformon". (A játék Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PC-re (Windows 8-ra) fog megjelenni, ez utóbbira nyilván amúgy sem vonatkozna a Goldos dolog).

Az Xbox One-os béta 2014 januárjában indul, és addigra várhatóan már majdnem teljesen kész állapotban lesz. Az Xbox One-on olyan exkluzív lehetőségekkel élhetnek majd a játékosok, mint a teljes test- illetve arcmozgásuk és a hangjuk rögzítése Kinect segítségével, melyet aztán ráhúzhatnak a játékban szereplő figurákra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward