Mégsem jön 2 TB-os 970 Pro

Mégsem jön 2 TB-os 970 Pro

Nemrégiben felbukkant a Samsung 970 Pro SSD sorozatának legújabb, 2 TB-os adattároló kapacitással rendelkező tagja néhány webáruház kínálatában, igaz, az akkoriban még nem derült ki, hogy az újdonság pontosan mennyibe kerül majd és ténylegesen mikor válik elérhetővé. Mivel a kereskedők sokszor előre felveszik kínálatukba az érkező termékeket, így a bejegyzések hihetőnek tűntek, főleg úgy, hogy még hivatalosnak tűnő fotó, valamint hivatalosnak tűnő termékkód is szerepelt bennük, így nem igazán volt ok arra gondolni, hogy téves információról lehet szó.

Galéria megnyitásaMost azonban úgy tűnik, mégsem érkezik a 970 Pro sorozat 2 TB-os tagja, legalábbis az új modell létezését maga a Samsung tagadja egy hivatalos közlemény keretén belül. A szóvivő szerint a Samsung nem dobott piacra a 2 TB-os modellt, ezzel kapcsolatos tervek pedig jelenleg nincsenek is. Amennyiben a helyzet valaha változik, arról időben szólni fognak.

A helyzet azért érdekes, mert az a német viszonteladó, aki felvette kínálatába a 2 TB-os Samsung 970 Pro modellt, valamint képet és termékkódot is társított a termékhez (MZ-V7P2T0BW), megerősítette, nem hibás bejegyzésről van szó.

Ennek fényében jó eséllyel az lehet a háttérben, hogy a Samsung még nem szerette volna bejelenteni az új termék érkezését, így most igyekszik lehűteni a lelkesedést; ugyanakkor egyelőre az is benne van a pakliban, hogy valami miatt egyszerűen visszavonták a termék rajtját. A végső igazság előbb-utóbb egészen biztosan kiderül, csak ki kell várni. Ahogy változik a helyzet, arról természetesen be fogunk számolni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap