Mégsem jelenik meg a Nosgoth

A Square Enix az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy végleg beszünteti a játék fejlesztését.

Mégsem jelenik meg a Nosgoth

A Rocket League által pillanatok alatt híressé vált Psyonix és a Square Enix ugyan nem olyan régen még arról beszélt, hogy hamarosan végre teljes formájában megjelenik a Nosgoth, sajnos azonban azóta változott a helyzet.

Miután egy éve már elérhető a Steam Early Access rendszerében, a Nosgoth mégsem fog megjelenni "végleges" formában - jelentette be ma a Square Enix. "Ez nem volt egyszerű döntés. Hatalmas élmény volt a közösség segítségével felépíteni ezt a játékot, de végső soron a közönsége nem nőtt elég nagyra ahhoz, hogy fenntartsa a további fejlesztést" - szól a kiadó nyilatkozata.

A szerverek május 31-én végleg leállnak, így még azok sem fognak tudni tovább játszani, akik már megvették az early access példányukat. Ezen kívül mostantól nem lehet valós pénzt költeni a játékban, és a március 1-je utáni vásárlások árát visszatéríti a Square Enix.

Mit jelent ez a Legacy of Kain-játékok jövőjére nézve? Nos, ha hihetünk a kiadónak, akkor semmit. Ígéretük szerint ugyanis minden újabb Legacy of Kain-projektet a Nosgoth-tól függetlenül fontolnak majd meg pusztán az alapján, hogy mennyire tűnik erősnek az ötlet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward