Megoldás az Aion problémáira

Az NCsoft West elmondása szerint, ha az Aion várakozási idők gondját meg lehetne oldani annyival, hogy szimplán nyitnak néhány új szervert, már rég nem lenne miről beszélni. Hozzá kell tenni, hogy akkora érdeklődés övezte a játékot a nyugati debütáláskor, hogy már így is 6 új párhuzamos világa nyílt Atreiának, csak itt Európában.

Megoldás az Aion problémáira

Az NCsoft West elmondása szerint, ha az Aion várakozási időkkel kapcsolatos gondját meg lehetne oldani annyival, hogy szimplán nyitnak néhány új szervert, már rég nem lenne miről beszélni. Hozzá kell tenni, hogy akkora érdeklődés övezte a játékot a nyugati debütáláskor, hogy már így is 6 új párhuzamos világa nyílt Atreiának, csak itt Európában.

Sok olyan szerver van, ahol egyáltalán nem kell várakozni, a probléma ott van, hogy van egy néhány népszerűbb köztük, ahova nagyon sokan tömörülnek, míg másokon bőven van szabad hely. A legkézenfekvőbb megoldással jövő hónapban fog próbálkozni az MMO guru NCsoft: egyszeri ingyenes karakter transzfer. Persze ez még nem biztos, hogy be fog jönni, mi van, ha nem akarnak költözni az emberek?

Egyesek előjöttek olyan javaslatokkal is, hogy amíg ez be nem következik, illetve meg nem oldódik a túltömött szerverek problémája, addig akár a havi díjat is elengedhetnék, hiszen azok, akik nem akarnak új karaktert kezdeni, kénytelenek hosszú-hosszú órákat várni a bejutásra. Így pedig akárhogy is nézzük, valóban nem azt kapják, amiért fizettek. Ez persze elég egy esélyes, már ami a választ illeti, de arra jó, hogy nyomatékosítsa a játékosok elégedetlenségét.

"Keressük a megoldásokat, ez az amiért az ingyenes karakter transzfert is felajánlottuk a jövő hónapra, néhány kiválasztott szerverre." - nyilatkozta Ryan James. "Teljesen nyitottak vagyunk mindenki javaslatára, mi magunk is naponta tárgyalunk a dologról. Azonnal szólunk, amint lesz valami fejlemény."

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward