Shop menü

MEGLEPŐEN JÓ ÁRON JÖN EURÓPÁBA A KAMERALYUKAT IS NÉLKÜLÖZŐ GAMER CSÚCSMOBIL

A Redmagic 8S Pro aktív hűtéssel, izmos hardverrel, mindent a látványnak feláldozva született meg, és így sem kerül csillagászati összegbe.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Meglepően jó áron jön Európába a kameralyukat is nélkülöző gamer csúcsmobil

A ZTE zászlaja alatt Nubia a hónap elején jelentette be a Redmagic 8S Pro okostelefont, és alig több mint két héttel később már arról számolhatunk be, hogy globálisan is indul a forgalmazása. De ami talán ennél is fontosabb, hogy a vállalat bebizonyította, hogy lehet felsőkategóriás készüléket még ma is korrekt módon árazni.

A hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető, több speciális megoldást is tartalmazó készülék az Egyesült Államokban 650 dollárról indul, az öreg kontinensre pedig 650 eurós ajánlott fogyasztói ár kíséretében érkezik. A hazai vásárlók is hozzájuthatnak majd a készülékhez, ahogy a korábbi Redmagic modelleket is meg lehetett szerezni itthon. Ráadásul, akik most jelzik az igényüket, azok még egy kupont is bezsebelhetnek 15 eurós értékben.

Galéria megnyitása

Három verzióban lesz elérhető a mobil, a Midnight a legegyszerűbb szimpla fekete, és ez 12 GB RAM-ot, valamint 256 GB tárhelyet vonultat fel, ezt lehet megszerezni a fent említett összegekért cserébe. A Platinum fantázianevű kivitel már ezüst ruhába lesz öltöztetve, 16 GB-nyi rendszermemóriával és 512 GB-os tárkapacitással. Az Aurora pedig szintén 16/512 GB-os lesz, azonban ebben az esetben már egy áttetsző hátlapot kap a szerkezet, ami nagyon jól mutat majd. A Platinum változat 780 euróba fog kerülni, az Auroráért pedig 800 eurót kell majd leszurkolni.

Galéria megnyitása

A korai vásárlók július 27-től adhatnak le rendeléseket, a nyílt értékesítés pedig augusztus 3-án veszi kezdetét. Innentől szabadon lehet majd rendelni az Amazonon keresztül is, de maga a Redmagic webshopján keresztül sem lesz akadálya a vásárlások rögzítésének.

Ez az okostelefon már a túlhajtott Snapdragon 8 Gen 2 lapkát kapta meg, ami ugyanolyan órajelen üzemel, mint a Samsung Galaxy modellekbe szánt kivitel. Ami pedig segíti majd a stabil nagy tempó biztosításában, hogy kiváló hűtése van, még egy ventilátor is dolgozik benne, hogy a meleg minél gyorsabban távozzon. 120 Hz-es kijelzőt kapott a mobil, mellyel kiváló játékélményben tudja majd részesíteni a felhasználókat.

Galéria megnyitása

A képernyő kitölti a mobil egész felületét, hajszálvékony a káva, kameralyuk pedig nincs, mivel a panel mögé került a képalkotó. Így a szelfik minősége nem lesz csúcs, de a látványra nem lehet majd panasz, semmi sem fogja megzavarni az élményt. A 6,8 colos LTPO AMOLED panel 1300 nites fényerővel képes ragyogni, 960 Hz-cel érzékeli az érintéseket a felületén, és vannak a kezelést könnyítő vállgombok is, amik 520 Hz-es érintésérzékeléssel üzemelnek.

Galéria megnyitása

Az eszköz a RedmagicOS 8.0 rendszerrel érkezik, az alapot pedig az Android 13 biztosítja. Nagyon sok gamereknek szánt extrát lehet majd itt felfedezni (Redmagic Studio, Gravity X, stb…). Lehet majd külső perifériákkal is használni az okostelefont és plusz kijelzőt is csatlakoztathatnak hozzá a tulajdonosok. A főkamerája már 50 MPixeles, ami mellett van egy 8 és egy 2 megapixeles megoldás is. Remek hangzást is biztosítani fog a gamer mobil, azon túl, hogy sztereóban fog megszólalni, erőteljes és dinamikus lesz a hangja.

Galéria megnyitása

A készülékek kínai variánsai 80 wattal tölthetőek, a globális kiviteleknél viszont be kell érni 65 W-os gyorstöltéssel. Az akkumulátor azonban ugyanúgy 6000 mAh-s kapacitással szolgál, így a teljes feltöltés 35 percig tart majd, és akár 3 napig elmehet egy töltéssel az újdonság, ha visszafogott használatban részesül. A mobillal kapcsolatos minden részletről korábbi hírünkben olvashattok.

Galéria megnyitása

A Redmagic 8S Pro+ sorozatot nem kapja meg a globális piac, az marad Kínának. Ez az jelenti, hogy az 1 TB-os hellyel és 24 GB-nyi rendszermemóriával szolgáló konfigurációról is le kell mondania az érdeklődőknek.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére