Megjelent PC-re is a Whispering Willows

Itt a hangulatos és gyönyörű 2D-s horror fejtörő PC-s, Mac-es és Linuxos kiadása.

Megjelent PC-re is a Whispering Willows

A Los angelesi székhelyű Night Light Interactive független stúdió műhelyéből került ki a hangulatosnak ígérkező 2D-s horror fejtörőjáték, a Whispering Willows. A darab főszereplője az ifjú Elena Elkhorn, aki eltűnt apja után kutat a Willows nevű titokzatos, hatalmas házban. Főhősünknek a szokatlan, nem evilági fejtörők megoldásához asztrálprojekciós és egyéb képességeit is használnia kell.

Galéria megnyitása grid_on

A játék tavaly februárban nyerte el először a rajongók tetszését, akik Kickstarteren hozták össze az elkészítéséhez szükséges összeget, kicsivel több mint 20 000 dollárt. A játék több díjat is nyert indie körökben, sikerült felkerülnie Steam Greenlightra, és a korábban megjelent OUYA verziója kedvező értékeléseket kapott.

A Whispering Willows PC-s, Maces és Linuxos verziója 14,99 dollárért kapható Steamen, aki DRM-mentes verziót szeretne, az a fejlesztők oldaláról most kedvezményesen, 10 dollárért megvásárolhatja. A játékból létezik egy Special Edition is, ebben benne van egy exkluzív háttérkép, egy digitális művészeti album és a játék kísérőzenéje is, ez most kedvezményesen szintén a fejlesztők oldaláról megrendelve 17 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward