Megjelent az In Win 42 kilogrammos méregdrága számítógépháza

A limitált példányszámban készülő Z-Tower a hírek szerint 10 000 eurónál is többe kerülhet

Megjelent az In Win 42 kilogrammos méregdrága számítógépháza

Az In Win az idei Computex alkalmával villantotta meg következő extravagáns házát, ami a Z-Tower nevet viseli. Az öntött alumíniumlapokból álló újdonság rendhagyó formavilággal érkezik, limitált kiadásban kerül forgalomba, ára pedig nagyon-nagyon borsos lesz.

A Z-Tower alapvetően egy különleges toronyház, amely homokformába öntött, alumíniumötvözetből készített elemekből áll. A 5 milliméter vastag lapokat az öntés után CNC megmunkálás keretén belül végleges formára igazították, így az öntés során keletkező felületi egyenetlenségek eltűntek, a felület tükörsima és igényes lett. Az extrém formavilág egy E-ATX alaplapokat is fogadó toronyházat rejt, ami 720 milliméter magas, 740 milliméter hosszú és 400 milliméter széles, nettó tömege pedig nem kevesebb, mint 42 kilogramm.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Belsejében microATX, ATX, illetve E-ATX formátumú alaplap kaphat helyet, amelyhez 8 normál és 2 függőleges PCI slot jár. Utóbbiaknak köszönhetően a videokártya 90 fokkal elforgatva, függőleges pozícióban is beszerelhető, amihez a szükséges riser kártyát is tartalmazza a doboz. Normál pozícióban maximum 340 milliméter hosszú és 158 milliméter széles videokártya fér el, a 90 fokkal elforgatott opció esetén azonban csak 140 milliméter széles lehet az adott termék. Processzorhűtőből maximum 170 milliméter magas fér el odabenn, az ATX formátumú tápegység pedig maximum 210 milliméter hosszú lehet. Az adattárolókat összesen két darab bővítőhely várja, amelyekben két 2,5 hüvelykes vagy két 3,5 hüvelykes meghajtó számára van hely.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A nyitott légtérrel rendelkező ház tetejére 3 darab 120 milliméteres ventilátort, illetve maximum 360 milliméter hosszú hőleadó radiátort szerelhetünk – utóbbi esetben figyelembe kell venni, hogy a radiátor magassága ventilátorokkal együtt nem haladhatja meg a 115 millimétert. Ezt persze nem lesz nehéz betartani.

A Z-Tower előlapi portjai között egy USB 3.1 Gen2 Type-C port, valamint két darab USB 3.1 Gen1 Type-A port sorakozik, természetesen a szokásos HD Audio csatlakozók mellett. A 72,5 kilogrammos csomagban forgalomba kerülő számítógépház hamarosan megjelenik az üzletek polcain. A modding.fr információi szerint a számozott példányok ára 10 000 euró körül helyezkedhet majd el. A termék Kínában már kapható, ahol 7300 amerikai dollárnak megfelelő összeget kérnek el érte.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap