40 kilogrammos In Win ház alumínium öntvény panelekből

A Z Tower névre keresztelt műalkotás mellett egy egyszerűbb, pontmátrixos RGB LED előlappal ellátott ház is bemutatkozott.

40 kilogrammos In Win ház alumínium öntvény panelekből

A különleges számítógépházairól ismert In Win szinte minden nagyobb show alkalmával bemutat egy-két olyan számítógépházat, amelyek rendkívüli módon vonzzák a látogatókat, hiszen ezek rendszerint extrém dizájnnal rendelkeznek.Ennek megfelelően nem is éppen a belépőszintet veszik célba.

Galéria megnyitása

Az idei Computex alkalmával a legérdekesebb In Win ház kétségkívül a Z Tower volt, amely öntött alumínium komponensekből áll. A nagyméretű alumínium lapok csavart dizájnnal érkeznek, felületük pedig a vásároló igényei szerint alakul: kérhetünk igényesen polírozott felületet, de akár fényes feketében is tündökölhet a műalkotásnak is beillő ház.

Aparamétereivel kapcsolatban egyelőre elég kevés információ áll rendelkezésre, hiszen sem a Computexen kiállított modellnél, sem a hivatalos gyártói lapon nem szerepelnek a legfontosabb adatok, de ez talán megbocsátható, hiszen a Z Tower egy igazi esztétikai élmény. Az új ház egészen biztosan tartalmaz USB 3.1 Gen 2 Type-C előlapi portot, jól szellőzik és a hardverkomponenseket is többféle bővítőhellyel várja. A kiváló szellőzés ugyan jól hangzik, de nem csak a levegő, hanem a por is könnyedén bejut a házba, így a ventilátorokat, az alaplapot és a bővítőkártyákat néha-néha le kell majd porolni.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A komplett ház a vaskos alumíniumöntvény-lapok miatt elég nehéz, hiszen 40 kilogrammot nyom a mérlegen, kerekei pedig a jelek szerint nincsenek, így elég szép kihívás lehet a ház mozgatása, ha éppen szükség van rá. A limitált kiadású Z Tower nem csak extrém nehéz lesz, de árcéduláján sem éppen szokványos összeg szerepel majd: az In Win várhatóan 5000 dollárt kér el érte, legalábbis a Hardware Canucks munkatársai ezt állítják a cég standján készített videó riportjukban. Ha úgy vesszük, hogy ezért az összegért egy modern szobrot kapunk, amiben extraként egy csúcskategóriás PC is elfér, máris másképp fest a kép.

A Z Tower mellett egy kevésbé extrém, de szintén érdekes újdonság, a 307-es modell is helyet kapott, ami már egy közepes torony formátumú ház lesz, sokkal szokványosabb formavilággal megáldva. Itt a fő attrakció az előlapba épített 144 RGB LED lesz, amelyek pontmátrixot alkotva kápráztatják el a nézőket és később tulajdonosukat is. A pontmátrix elrendezés miatt ábrák, „üzenetek”, illetve különböző motívumok is megjelenhetnek az előlapon, persze nem túl nagy felbontásban, hiszen mégis csak 144 „pixel” áll rendelkezésre. A világítás összesen 12 üzemmódot kínál, vezérlésére külön szoftvert is kapunk, amelyen keresztül egyedi effektek létrehozására is van mód. Ahogy az a lenti képen is látható, akár még ábrákat is szerkeszthetünk , hogy még egyedibb legyen a ház előlapja.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A ház tetejébe még egy mikrofont is építettek, így az RGB LED alapú előlapi világítás a hangoknak vagy éppen a zenének megfelelően villoghat. A 307-es modell a korábbi 303-as ház alapjaira épül, ami a megfizethetőbb számítógépházak táborát erősíti, hiszen csak 100 dollárba kerül. Ehhez képest a pontmátrixos RGB LED előlappal megfűszerezett 307-es modell már 300 dollárba fog kerülni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap