Megjelent az ArmA II demó

A Bohemia Interactive és az 505 Games előrukkolt egy próbaverzióval, az ArmA II-höz. A könnyed 2.84 gigás demó letölthető például a FileShack-ról. Van benne egy kampány misszió, egy multiplayer térkép három játékmóddal, a 'boot camp' tutorialok és persze fegyverek (25), járművek (20) garmadája. (A teljes játékban jóval több van természetesen.)

Megjelent az ArmA II demó

A Bohemia Interactive és az 505 Games előrukkolt egy próbaverzióval, az ArmA II-höz. A könnyed 2.84 gigás demó letölthető például a FileShack-ról. Van benne egy kampány misszió, egy multiplayer térkép három játékmóddal, a 'boot camp' tutorialok és persze fegyverek (25) és járművek (20) garmadája. (A teljes játékban jóval több van természetesen.)

Igaz a játék már június 19-én megjelent, de talán a demó még így utólag is hasznos lehet azoknak, akik nem tudtak dönteni a taktikai-shooter megvásárlását illetően. Ha végigjátszás után valaki úgyérzi az Arma II megéri a pénzét, akkor letöltheti a Steamről némi anyagi ellenszolgáltatás fejében...

Aki még nem hallott volna róla, a játék PC-re jelent meg, Real Virtuality 3 motort használ és sokan az Operation Flashpoint széria szellemi örökösének tartják. A játékban kioszthatjuk, hogy számítógép vezérelte segítőtársaink mit csináljanak, így vegyül bele valós idejű stratégiai elem is. Az ArmA 2 nagyrészt egy kitalált Kelet-európai országban, Chernarusban ("Fekete Oroszország") játszódik, mely eléggé hasonlít a fejlesztők hazájára, Csehországra. iPon teszt hamarosan!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward