Megjelent az ArmA 3, tokkal vonóval, launch trailerrel

A Bohemia Interactive végre eljutott arra a pontra, hogy vállon veregethesse önmagát és a sok rajongót, akik velük voltak eddig és segítettek, hogy a játék elérhesse a mostani formáját.

Megjelent az ArmA 3, tokkal vonóval, launch trailerrel

A Bohemia Interactive végre eljutott arra a pontra, hogy vállon veregethesse önmagát és a sok rajongót, akik velük voltak eddig és segítettek, hogy a játék elérhesse a mostani formáját. Az ArmA 3 tehát végre megjelent dobozos és letölthető formában. A fejlesztők emlékeztettek minket arra is, hogy itt nincs vége a munkájuknak és nem állnak meg a játék frissítgetésével és javítgatásával. Az ArmA 3 kampány része még 3 ingyenes epizóddal fog bővülni, amit akkor is megkaptok, ha nem rendeltétek elő a játékot. Ugyanúgy megtaláltok minden DayOne tartalmat és egyéb extrát is, ha később veszitek meg a játékot.

A limitált szériás kiadás tartalmaz digitális térképeket az Altis és Stratis helyszínekről, van benne digitális soundtrack és taktikai útmutató, valamint egy fizikai példány az ArmA: Cold War Assaultból és egy ArmA I3 kulcskártya. Az extrák sorának még itt sincs vége, ugyanis jár még néhány nyomtatott cucc: térkép is Altisről, egy áttekintő az irányítás kiosztásáról és egy használati utasítás.

Amennyiben a szeretetetek az anyatermészet iránt odáig tetőzik, hogy gyarlóságnak vélitek ezt a sok papír alapú extrát, megkaphatjátok digitálisan is a játékot, méghozzá itt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward