Megjelent az angol nyelvű Enderal

A Skyrim teljes konverziós modja 30 órás kampányt ígér.

Megjelent az angol nyelvű Enderal

Bár majdnem öt éve már, hogy megjelent a Bethesda egyik legnépszerűbb alkotásának számító The Elder Scrolls V: Skyrim, de még mindig rengeteg mod készül hozzá. A német SureAI csapata már az Oblivionhoz is készített egy sokszoros díjnyertes teljes konverziós modot Nehrim: At Fate’s Edge címen, legnagyobb örömünkre pedig a Skyrimhez is készültek valamivel, amit bizonyára sokan vártatok már a bejelentése óta.

Az Enderal: The Shards of Order öt éven át készült, mire először a német, aztán most az angol nyelvű verzió elérhetővé vált. A mod az apró hobbistúdió eddigi legnagyobb vállalkozása, nem csak egy teljesen új játszóteret és egy seregnyi új karaktert kapunk tőlük, de az Enderalnak még egy nagyjából harminc órányi tartalmat ígérő kampánya is van, melyen átrághatjuk magunkat. Emellett a játék néhány rendszerét is átdolgozták, melyekkel elszórakozhatunk egy darabig: itt is építhetünk saját házat, lesznek új képességek és igazán kemény harcokra számíthatunk.

Az Enderal futtatásához természetesen szükségünk van a Skyrim egy példányára, a mod telepítésének útmutatóját pedig megtaláljátok az Enderal hivatalos oldalán vagy a ModDB-n.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward