Megjelent a Witcher táblás játék

A The Witcher Adventure Game digitális és fizikai formában is kapható.

Megjelent a Witcher táblás játék

Megjelent a The Witcher Adventure Game táblás játék, amely a sokak kedvenc dark fantasy univerzumában játszódik. A játékot Ignacy Trzewiczek veterán társasjáték fejlesztő tervezte, akinek nevéhez olyan játékok fűződnek, mint a Stronghold, a 51st State és a Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island.

A Witcher univerzumában kalandozva kártyák segítségével indulhatunk veszélyes szörnyvadász küldetésekre, vagy leleplezhetjük a királyi udvarban intrikáló árulót. Főhősünket a The Witcher játékokból már jól ismert négy karakter, Geralt, a szörnyvadász, Triss Merigold az ügyes varázsló, Yarpen Zigrin, a törp harcos és Dandelion, az elbűvölő bárd közül választhatjuk ki, mindegyikük más szakértelmekkel rendelkezik. Rajtunk múlik, hogy milyen módszerrel győzzük le utunk során az akadályokat, harcolunk vagy inkább a diplomácia eszközeihez folyamodunk.

A The Witcher Adventure Game dobozos, fizikai társasjátékként és digitális formában is kapható, ez utóbbi PC-re, Mac-re, iOS-re és Androidra jelent meg. A PC-s ill. Maces változat GOG-on és Steamen is kapható. Ahogy az előzetes alatt az egyik Youtube-os kommentelő is rámutatott a lényegre: "Ez egy, a könyvsorozat alapján készült videójáték széria alapján készült táblás játék alapján készült videójáték. Pont erre van szükségem!"

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward