Megjelent a "tündéri" The Path

Megjelent a Tale of Tales ötletes új horror játéka, a the Path. A nyomasztó hangulatú agyszülemény kizárólag a neten vásárolható meg, az ára mindössze 10 dollár vagy 7 font. Letölthető a Tale of Tales honlapról, a Steam-ről vagy a Direct2Drive-ról.

Megjelent a "tündéri" The Path

Megjelent a Tale of Tales ötletes új horror játéka, a The Path. A nyomasztó hangulatú agyszülemény kizárólag a neten vásárolható meg, az ára mindössze 10 dollár vagy 7 font. Letölthető a Tale of Tales honlapról, a Steam-ről vagy a Direct2Drive-ról.

Mint ahogy azt már korábban is megírtuk, a játékot a klasszikus Piroska és a Farkas meséje inspirálta. Itt azonban 6 kislánynak is a nyakába kell vennie az erdőt, hogy eljussanak a nagyihoz (külön-külön természetesen). A kis sérülteket persze vonzza a rengeteg és letérnek a nagymamához vezető útról. Ha kíváncsiak vagytok a farkasra... vagy ami azon túl rejtőzik a lelketek sötét bugyraiban, akkor ezt a játékot nektek találták ki.

A Tale of Tales tehát egy rövid kis kiruccanásra hív minden horror kedvelőt az igencsak művészire sikeredett The Path-al. Érdemes körülnézni a hivatalos honlapon, olvasni egy kicsit a 6 kis bestiáról és elmerülni a mesében.

                           

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward