Megjelent a How to Survive!

Az 505 games kiadta új játékát, melyben izometrikus nézetben kell kalandoznunk a vadonban.

Megjelent a How to Survive!

Az 505 games kiadta új játékát, melyben 3 hős egyikével kell boldogulnunk a vadonban. Tehetjük ezt akár kooperatívan ketten is, online vagy hotseat módban. Játékterünk egy szép nagy szigetcsoport, ahol túl kell valahogy élnünk, amint azt a cím is sugallja. Egyet találhattok, hogy az apokalipszis milyen formájával kell megbirkóznunk a 'How to Survive' elnevezésű játékban. Segítek, nem egy vírus és nem is természeti katasztrófa...

HÁT PERSZE HOGY ZOMBIK! A How to Survive ettől függetlenül egész ígéretesnek tűnik, szép a dizájn és egész jó humora is van (nekem a tutorial instruktor a Borderlands-et juttatta eszembe). Az 505 az utóbbi időben egész jó játékokat tett le az asztalra, a Brothers: A Tale of Two Sons és a Payday után talán van okunk reménykedni.

A játékmenet a szokásos hack&slash élményt hozza, leszámítva éjszaka, akkor egy kicsit trükkösebb a túlélés. Egyébként lehet benne tárgyakat készíteni és van egy szép nagy képességfánk is, vagyis van karakterfejlődés.

A How to Survive letölthető formában elérhető Steamen, PSN-en, XBLA-n és a Wii U eShopban is. A Gamespot csinált egy kilóméter hosszú gameplay videót a játékról, amin az egyik fejlesztő kíséretében kalauzolnak át minket, de ha biztosra akartok menni, érdemes megvárni a játékról készülő tesztünket. Launch trailer alant.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward