Megjelent a Gunrox

Az Enkord, kiadta a Gunrox-ot, ami egy ingyenes körökre osztott harc játék.

Megjelent a Gunrox

Az Enkord, kiadta a Gunrox-ot, ami egy ingyenes körökre osztott harc játék. Az Enkord csapata (szoftverfejlesztők, művészek és zenészek) arról nevezetes, hogy egyszerű, ámde addiktív játékokat ad ki (a fejlesztők saját maguk adják ki a kreálmányaikat), amik egyedi játékélményt nyújtanak az innovatív mechanikájuknak és nagyon jó játszhatóságuknak köszönhetően.

A Gunrox-ban kreálhatunk egy 3 tagú katonai alakulatot (squad) és megütközhetünk más játékosokkal a világ minden tájáról (van kooperatív csatamód is). A karakterünket könnyedén beállíthatjuk és már bele is vethetjük magunkat az egyszerűen kezelhető körökre osztott harcrendszerbe. A játékban a térképek random generáltak és modern környezetben foglalnak helyet (napjaink).

Az első játékosok szerint addiktív Gunrox olyan taktikai mélységekkel lep meg minket mint a sakk. A játék körül elég nagy közösségeg alakulnak ki, ahogy az emberek kiképzik squad-jaikat, újabb és erősebb fegyvereket szereznek és fantasztikus képességeket fejlesztenek karaktereiknek.

A teljes egészében ingyen letölthető Gunrox körül tehát kezd az internet egyik legforróbb multiplayer harci zónája kialakulni, akit érdekel, ne habozzon, harcra fel...

A világuralmi törekvéseinket a www.gunrox.com -on tudjuk megkezdeni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward