Megjelent a DS3 Awakened

Vigyázat!

Megjelent a DS3 Awakened

Már kapható a Dead Space 3 első "kiegészítője", az Awakened. Amennyiben még nem fejeztétek be az alapjátékot, ne olvassátok tovább a hírt, mert SPOILER-t tartalmaz!

Lássuk mire is számíthatunk a hivatalos források alapján:

"A Dead Space 3 Awakened keretében Isaac és John Carver félelmetes új utazásba kezdenek – el kell hagyniuk a Tau Volantist, ki kell javítaniuk a Terra Novát, aztán vissza kell jutniuk a Földre. Az új fejezet új pszichológiai magasságokba emeli a horror intenzitását."

A sztori tehát folytatódik, Isaak agya ismét elborul, hallucinál, jön egy új vezér a kedvenc szektánkhoz és adnak egy jó nagy pofont az eredeti végződésnek.

Az eddigi tesztek alapján félünk nekikezdeni ennek a letölthető tartalomnak, mert sajnos elég borzasztó kritikák jöttek. Tönkreteszi a befejezést, újrahasznosított játékelemeket tartalmaz csak és borzasztóan rövid, mindössze 90 perc. Más tesztek alapján persze nem illik ítélkezni, úgyhogy azért megnézzünk mi is magunknak...

A Dead Space 3 Awakened már kapható az Origin.com-on, valamint az Xbox® LIVE piactéren 800 MS pontért. A csomag Európában március 13-án jelenik meg a PlayStation Network hálózatán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward