Megjelent a DriveClub PS Plus Edition... de csak pár percre

A rajongók szeme felcsillant, aztán hamar csalódniuk kellett. Mégsem áll készen az ingyenesen kipróbálható verzió.

Megjelent a DriveClub PS Plus Edition... de csak pár percre

Gyors visszatekintés: a DriveClub eredetileg a PS4 induló játéka lett volna, és kapott volna egy PS Plus-előfizetők számára ingyenesen kipróbálható, megvágott verziót. Maga a játék aztán (ahogy azt valószínűleg mindenki tudja) kereken egy évet késett, de az ingyenes változat azóta sem, azaz kereken kilenc hónapja nem jelent meg. Persze a döntés érthető: a DriveClub még a jelentős késés ellenére is nagyon komoly szerverproblémákkal küzdött a megjelenését követő hónapokban, így a fejlesztők egyszerűen nem merték ráengedni a népet egy ingyenes változat formájában.

Úgy tűnik, a szerverek még most sem állnak készen. Éjjel ugyanis a PlayStation Store menetrendszerű heti frissítésével felkerült az áruházba a Driveclub PS Plus Edition, majd körülbelül fél órával később el is tűnt.

"Túl korán került fel a Store-ba a játék, még nem állunk készen, a szerverek nem bírnák el a tömeget, szóval inkább eltávolítottuk. Elnézést kérünk a kavarásért és a kényelmetlenségekért" - nyilatkozták a készítők, akik megígérték továbbá, hogy hamarosan már tényleg elárulják, mikorra lesznek kész a szerverek, és jelenhet meg a PS Plus Edition.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward