Megjavult a Mortal Kombat X PC-s verziója

Mindenki nagy meglepetésére a fejlesztők felhozták a PC-s verziót a konzolos változatok szintjére.

Megjavult a Mortal Kombat X PC-s verziója

Eddig úgy tűnt, hogy a Warner Bros. és a NetherRealm végleg magára hagyta a PC-s Mortal Kombat X-et. A játék borzalmas állapotban jelent meg, és ugyan egy ideig még próbálkoztak javításokkal, úgy látszott, hogy PC-s verziót sosem sikerül majd rendesen összerakni. Erre utalt az a tény is, hogy számos letölthető tartalmat végül nem adott ki a stúdió a PC-s változathoz, majd az is kiderült, hogy a Mortal Kombat XL is csak PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg.

Most azonban hatalmas meglepetést kaptunk: megérkezett a Mortal Kombat X PC-s verziójához egy igen-igen méretes, 28GB-ot nyomó patch, ami egy szintre hozza azt a konzolos verziókkal. Ez azt jelenti, hogy bekerült minden egyensúlybeli és játékmenetbeli változás az utóbbi hónapokból. Ráadásul optimalizáltabb lett az engine, és elérhető számos új beállítási lehetőség, mint például az extra-szélesvásznú monitorok támogatása.

Ezen kívül minden PC-s felhasználó azonnal megkapja a Medieval Skin Pack csomagot és a The Pit nevű pályát. És habár a konzolokra most érkező Mortal Kombat XL megjelenése továbbra sincs betervezve PC-re, az abban helyet kapó Kombat Pack 2 is megjelenik PC-re, igaz, azért már külön kell fizetnünk. De legalább a PC-sek számára is elérhető válnak az olyan új karakterek, mint az Alien, a texasi láncfűrészes gyilkos (Leatherface), Triborg és Bo'Rai Cho.

A változtatások és javítások meg is hozták az eredményüket: míg eddig a Mortal Kombat X értékelése vegyes volt a Steamen, addig az utóbbi időszak értékelései már túlnyomó többségükben pozitívak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward