Mégis támogatni fogja a modokat a Total War: Warhammer

Korábban a készítők még azt mondták, hogy ez a licenc miatt nem lesz lehetséges, de azóta megoldották.

Mégis támogatni fogja a modokat a Total War: Warhammer

Korábban a Creative Assembly többször is azt nyilatkozta, hogy a Total War: Warhammer nem fogja támogatni a modokat, mert ezt egész egyszerűen nem engedi meg a Games Workshoppal (a Warhammer tulajdonosa) kötött szerződése. Ehelyett azt ígérte a stúdió, hogy a Total War: Attila modolhatóságát bővítik majd a jövőben, és azt fogják támogatni.

Most azonban valami megváltozott. A fejlesztők ugyanis ma azt nyilatkozták, hogy sikerült megoldani a "papírmunkát" a Games Workshoppal, és így megnyílt a lehetőség a Total War: Warhammer modolási támogatása előtt is. Ennek megfelelően a játék a modokat és a Steam Workshopot is támogatni fogja a megjelenés napjától, sőt, már a kezdetektől hozzáférhető lesz néhány mod, melyet a korábbi Total War-játékok rajongói készítenek.

Ebből az egyik legfontosabb, hogy Dresden elkészíti a "Regional Occupation Mod"-ot. Ez azért érdekes, mert a Total War: Warhammer már szabályozza, hogy melyik várost melyik faj foglalhatja el, ami esetleg zavarhatja a korábbi Total War-játékok rajongóit. Ez a mod lehetővé teszi, hogy bárki elfoglaljon bármit.

Ezzel párhuzamosan Magnar készíti a "Legendary Lord Start Position Mod"-ot, aminek a viszonylag sokat elárul a neve: a segítségével magunk állíthatjuk be a Legendary Lordok kezdő pozícióját.

A modoláshoz használt Assembly Kit a kezdetekben még viszonylag kevés lehetőséggel rendelkezik majd, de a készítők azt ígérték, hogy az év során jelentősben bővülni fog.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward