Megérkezett a Dying Light intrója

A Dying Light intrójának segítségével betekinthetünk a Harran Krízis kitörésének kezdeti időszakába.

Megérkezett a Dying Light intrója

A Techland közzétette nyitott világú túlélő akciójátéknak, a Dying Lighnak az intróját. A múlt heti sztori trailerből már megismerkedhettünk főhősünkkel, Kyle Crane-nel, aki a karanténzóna felderítésének hálátlan feladatát kapta. Kyle tanúja lehet annak, ahogy egy rejtélyes járvány kitörésének következtében darabjaira hullik a civilizáció Harran városában.

A rövid, ám stílusos bevezető videónak hála bepillantást nyerhetünk a Harran Krízis kezdeti időszakába. A járvány kitörését követően elszabadul a káosz, a világ többi része pedig nem tud sokat tenni a lezárt, karanténba helyezett város megmentéséért. A túlélésért folytatott harccal párhuzamosan egy másik csata veszi kezdetét, melynek színtere a politika, a szemben álló felek a Harrani Védelmi Minisztérium és a Globális Segély Erők - ez utóbbi egy magánkézben lévő nemzetközi humanitárius segélyszervezet.

A Dying Light nálunk 2015. január 30-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Amerikában, Ázsiában, Ausztráliában és Új Zélandon pedig két nappal korábban, január 28-án.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward