Megalakult a BioWare Social

Az EA felvásárolta a közösségi szerepjátékokra specializálódott KlickNation-t és újramárkázta. A stúdió a második keresztségben BioWare Sacramento lett.

Megalakult a BioWare Social

Az EA felvásárolta a közösségi szerepjátékokra specializálódott KlickNation-t és újramárkázta. A stúdió a második keresztségben BioWare Sacramento lett. Az RPG specialistáknak már nem ez az első 'Social' játékokkal foglalkozó stúdiója, hisz ott van a San Fracisco-ban lévő csapat is. Kézenfekvő volt így a kettőt egy kalap alá venni, ők lettek a BioWare Social szubdivízió, a vezér pedig a Klickpoint régi fejese, Mark Otero lett. Azt gondolom nem kell magyarázni, hogy mi a cég profilja.

"A KlickNation szakértelme az innovatív és megkapó, szociális platformokra szánt RPG játékokban alkalmassá teszi arra, hogy tökéletesen beilleszkedjen, mint EA-s BioWare csapat" - nyilatkozta Dr. Ray Muzyka. "Ugyanazokat a kreatív értékeket osztjuk. Az új egység célja, hogy magas minőségű, gazdag játékélményt hozzon közösségi platformokra a BioWare és az EA franchise-ok egyre növekvő core játékosokból álló közönségének."

A KlickNation eddigi Facebook játékai a SuperHero City, az Age of Champions és a Six Gun Galaxy.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward