MEG X570 ACE alaplapját népszerűsíti az MSI

MEG X570 ACE alaplapját népszerűsíti az MSI

Az AMD következő generációs asztali processzorai, amelyek a RYZEN 3000-es sorozatot erősítik, a Computex 2019 nyitóelőadásán mutatkozhatnak be, méghozzá a hozzájuk tartozó új, házon belül kifejlesztett X570-s lapkakészlettel együtt. Az újdonságok megjelenésére természetesen már felkészültek a partnerek, így a Computex alkalmával több gyártó X570-es alaplapjai is bemutatkozhatnak, sőt, ezek rövidesen kereskedelmi forgalomban is megjelenhetnek.

Az MSI nemrégiben pont egy új, X570-es lapkakészlettel szerelt alaplapról osztott meg sejtelmes animációt, amelyről igazából nem sok minden derül ki, de azért van mondanivalója a twitteres bejegyzésnek. A szóban forgó alaplap a feliratok alapján nem lehet más, mint az MSI MEG X570 Ace, ami egy jól felszerelt termék lesz, de messze nem a csúcsot képviseli. Mint ismeretes, az MSI alaplapsorozatában többféle család várja a gamereket: a kínálat a MAG (MSI Arsenal Gaming) modellektől indul, majd ezeket követik az MPG (MSI Performance Gaming) alaplapok, a csúcsot pedig a MEG (MSI Extreme Gaming) széria képviseli. Utóbbiban a legolcsóbb mindig az ACE modell, majd ezt követi a Creation és a GODLIKE, amelyek már az abszolút csúcskategóriát képviselik.

A sejtelmes animáció alapján az új alaplap az AMD X570-es lapkakészlete köré épül, ugyanis az 5-ös és 7-es számok ezt jelképezik, a közöttük lévő 6-os pedig, ami fölött egy WiFi ikon jelenik meg, a WiFi 6 vezérlő jelenlétéről, vagyis a 802.11ax támogatásról árulkodik. A néhány pillanatra feltűnő 3000-es jelölés egyértelműen az új RYZEN processzorokat jelképezi.

Az gyártó az új alaplappal valószínűleg a rajongóbázist próbálja szondázni, hogy kiderüljön, lenne-e érdeklődés ennél drágább, jobban felszerelt termékre, azaz készüljön-e GODLIKE vagy Creation sorozatú AMD X570-es alaplap. A gyártó persze jó eséllyel azt is kivárja, hogyan teljesítenek az új processzorok a piacon az aktuális konkurenciával, illetve a később érkező, tíz maggal ellátott Intel Comet Lake sorozattal szemben. Aki persze nem szeretne új alaplapot vásárolni régebbi Socket AM4-es alaplapjához, az aktuális hírek szerint kapni fog BIOS frissítéseket, még az MSI-nél is – az A320-as alaplapok esetében ez többnyire csak az érkező következő generációs APU egységekre korlátozódik majd, legalábbis a jelenlegi helyzet alapján.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap