Még nincs mod editorja, de már készülnek az Alyx modok

Még nincs mod editorja, de már készülnek az Alyx modok

A Half-Life: Alyx játék nemrég kapott egy újabb frissítést, ami leginkább a lokalizációs problémákat és a Windows Mixed Reality headsetek irányítóival kapcsolatos hibajavításokat tartalmazta.

Mivel a játék már megjelent, így a fejlesztők egy része át is állt a Source 2 pályaszerkesztőjének befejezésére, amit a játék bejelentésekor ígértek, hogy érkezni fog. Ha a Hammer editor kiadásra kerül, akkor különösebb programozói tudás nélkül is lehetősége lesz a közösségnek különböző modok létrehozására, amivel a játék élete kibővíthető.

Viszont vannak, akik nem bírnak várni erre az eszközre és már a kezükbe vették a dolgokat. Ezek közül az egyik kiemelkedő alkotás a Half-Life: Alyx Horde Defense Mod, amit XenThug készített el és lényegében hullámokban törnek ránk az ellenfelek. Ha legyűrtük a ránk szabadított Xen lényeket vagy Combine katonákat, akkor lehetőségünk nyílik vásárolni magunknak jobb felszerelést és töltényeket. Mivel a mod elég jóra sikerült, érdemes letölteni innen.

A Nexusmods.com oldalra is kerültek már fel új dolgok. Az egyik a Lethal Combat Rebalance nevű modifikáció, amit Slugga17 készített. A csomag célja, hogy mi, az ellenségeinkkel együtt jóval hamarabb, vagyis kevesebb sebzéstől meghaljunk. Ha ez a nehezítés nem lenne elég, ritkábban fogunk töltényt is találni, mint eddig. Kipróbálni itt lehet.

A következő mod a VR nélküli felhasználóknak lehetne megoldás a szemüveg nélküli játékra, de én személy szerint nem ajánlom, ennél az is jobb, ha egy végigjátszást megnézel a játékból. A fejlesztő magának készítette, mert nincs pénze VR szemüvegre, viszont megosztotta a módszert. Ez az első megoldás, amivel végigvihető a játék VR nélkül, de túl sok élvezetet ne várjatok tőle.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap