Még fut a DotA projekt a Valve-nál

Duke Nukem hangja, Jon St. John nem rég tweetelt a Valve Software-nél futó Defense of the Ancients projektről. "Nagyon jól éreztem múlt héten Seattleben a DotA felvételén. A srácok a Valve Software-nél igazán jó arcok!" Nem sokkal ezután a fülre koppinthattak, mert törölte a posztot.

Még fut a DotA projekt a Valve-nál

Duke Nukem hangja Jon St. John nem rég tweetelt a Valve Software-nél futó Defense of the Ancients projektről. "Nagyon jól éreztem magam múlt héten Seattleben a DotA felvételén. A srácok a Valve Software-nél igazán jó arcok!" Nem sokkal ezután a fülre koppinthattak, mert törölte a posztot.

Tavaly a Valve felvette sorai közé IceFrog-ot, a híres Warcraft III mod atyját, ami remek hír volt a DotA rajongóknak. "Csapatot vezetek a Valvenál!" - írta akkor IceFrog. "Végre minden erőforrás a rendelkezésemre áll, hogy valami igazán izgalmasat alkossak, amit imádni fogtok. Már alig várom, hogy megosszam veletek a részleteket a megfelelő időben."

Egyelőre még nem jött el ez az idő, de jó hír, hogy IceFrog azóta is frissítgeti az eredeti Warcraft III modot, ami jelenleg a 6.68-as verziónál jár (ez idén júliusi).

A Defense of the Acients mintájára készült például a League of Legends (tesztünkhöz katt ide) és ez inspirálta a Demigod-ot is (teszthez katt ide).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward