Még fejlesztik az AoC-t Boxra

A múlt heti elbocsátások után, a Funcom kijelentette, hogy a létszámcsökkenés nem befolyásolja majd egyik fejlesztés alatt álló játékukat sem.

Még fejlesztik az AoC-t Boxra

A múlt heti elbocsátások után a Funcom kijelentette, hogy a létszámcsökkenés nem befolyásolja majd egyik fejlesztés alatt álló játékukat sem. Ebben természetesen benne foglaltatik az is, hogy továbbra is fejlesztik az Age of Conan X-box 360-as változatát is, tudtuk meg Erling Ellingsen szóvivőtől.

"A célunk, hogy egyáltalán semmilyen negatív befolyás ne érje az Age of Conan-t és a többi fejlesztés alatt álló játékunkat" - nyilatkozta az MTV-nek.

"Szorosan tartjuk magunkat a terveinkhez. Az X-box verzió készülőben van, de még nem mondhatunk konkrét dátumokat a megjelenést illetően. Bár több információval szolgálhatnék, de jelen pillanatban, csak ennyit mondhatok." - mondta Ellingsen.

A 360-as verzió és az első PC-s kiegészítő 2009-re van tervezve.

Emellett kíváncsian várjuk a tavaly bejelentett másik Funcom MMO-t, a horror-fantasy "The Secret Wrold"-öt, ami szintén PC-n és X-box-on látogat majd el hozzánk. A játék ugyanazt a motort fogja használni, mint az Age of Conan. A földön játszódik majd valamikor napjainkban, egy mágiával, mítoszokkal és némi sötét horrorral fűszerezett világban…

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward