Még egy projektet rejteget a RedLynx

A TrialsHD fejlesztői még egy nagy játékprojektet őrizgetnek a frissen bejelentett MotoHeroz-on túl, mely egyébként egy WiiWare játék lesz.

Még egy projektet rejteget a RedLynx

A TrialsHD fejlesztői még egy nagy játékprojektet őrizgetnek a frissen bejelentett MotoHeroz-on túl, mely egyébként egy WiiWare játék lesz. "Nem csak egy játékot fejlesztünk" - nyilatkozta Tero Virtala az Eurogamernek. "Több projektünk is van. Nem kell aggódni."

A "nem kell aggódni" részt a Trials rajongóknak címezte és igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy több csapatuk van, és hogy voltak és remélhetőleg maradnak is multiplatform fejlesztők. Összesen 35-en vannak a RedLynxnél 4 csapatba osztva. Az első a WiiWare-s MotoHeroz-zal foglalkozik, a második a Big Thrills DLC-n dolgozik a Trials HD-hez, a harmadik mobilos dolgokra fókuszál a negyedik pedig a meglepetésen dolgozgat.

A RedLynx 2000 óta létezik, fejlesztenek PC-re (Trials és rengeteg webes játék áll mögöttük), PSP-re és DS-re (Warhammer 40k: Squad Command), N-Gage-re (Pathway to Glory, Reset Generation, High Size), Xbox 360-ra- (Trials HD) és persze Wii-re (MotoHeroz). A PS3 hiányzik a listáról, de ezt a hiányosságot még pótolhatják.

Ami a tegnap bejelentett MotoHeroz-t illeti, ez is egy oldalra scrollozós játék, melyben különböző akadályok közt kell manővereznünk apró kis járgányunkkal. Kicsit hasonlít a Trialsra, a különbség ott van, hogy itt a sebességen van a legnagyobb hangsúly. Lesz hozzá egy érdekes adalék, a Daily Track, mely naponta új kihívást biztosít ugyanúgy egy veteránnak, mint egy kezdőnek. A MotoHeroz a jövő év elején jön ki.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward