ME3: Jövő héten jön a Reckoning, márciusban a Citadel

A BioWare bemutatta az utolsó két letölthető tartalmat, amit a Mass Effect 3-hoz készítenek.

ME3: Jövő héten jön a Reckoning, márciusban a Citadel

A BioWare bemutatta az utolsó két letölthető tartalmat, amit a Mass Effect 3-hoz készítenek. A március 5-én (PS3-on 6-án) érkező Citadel az egyjátékos kampányhoz ad egy kis pluszt, míg a kedden startoló ingyenes Reckoning a multis tábort örvendezteti meg.

A Citadel DLC-ben egy összeesküvésre kell fényt derítenünk. A kalandban bejárhatjuk a fellegvár szárnyait és a galaktikus tanács szupertitkos archívumait. Előbbibe beletartozik az Ezüstpart Kaszinó, az Armax Aréna és Shepard saját lakása, amit be is rendezhettek. A titkok feltárásában segítségünkre lesznek az eredeti Mass Effectes csapattársaink, beleértve Urdnot Wrexet. További csábításként a BioWare rakott még bele pár plusz jelenetet Shep szívének hölgyével/urával. A légyott ára 1200 BioWare/MS pont.

Ami pedig a Reckoningot illeti, jön jó néhány új karakter: Geth Juggernaut, Cabal Vanguard, Talon Mercenary, Alliance Infiltration Unit (~EDI?) és egy pár új fegyver is. Ja igen, a legjobban még nem mondtuk, kapunk még egy krogan karaktert, ez lesz a Warlord, ami egy biotikus kalapáccsal tud majd kloffolni.

A 7 új fegyver között ott lesz a Geth Spitfire Assault Rifle, a Venom Shotgun és a Lancer Rifle. Jönnek új modok is, így például a Geth Scanner.

A Twitchen február 25-én tartanak egy élő bemutatót is a Reckoningról, a fejlesztők demózzák majd az új tartalmat és válaszolnak a DLC-vel kapcsolatos kérdéseitekre. A kezdés időpontja 7:30 a mi időnk szerint.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward