ME3 előzetes - dubstep remix

Nem tudtuk mi hiányzik még az életünkből. Az ME3 előzetes dubstep remixének megtekintése után már tudjuk mi az, ami biztosan nem.

ME3 előzetes - dubstep remix

A Mass Effect nagy előzeteséből a játék megjelenése előtt szinte naponta kaptunk újabb részleteket, míg végül összeállt az egész, volt rövid, hosszabb, még hosszab, és még annál is hosszabb, aztán jött a rendezői változat... látszik, hogy nagyon büszkék rá, meg minden, és baromi sokba kerülhetett (az ME3-mal játszva lassan kezd az az érzésem lenni, hogy többe fájt, mint maga a játék), és fontos volt, hogy megjelenés előtt folyamatosan azt tolják az arcunkba, hogy "igen, akarod ezt a játékot", de azt már nem tudom, mire gondolhattak, amikor a dubstep verziót elkészítették. Félreértés ne essék, ez nem a dubstepnek, mint műfajnak, vagy a remixet készítő Mike Relmnek szól, hanem magának az ötletnek.

A játék RGB befejezései miatt felháborodott tömegek miatt az EA és a Bioware irodái PR katasztrófasújtotta területté váltak (az egyik manager állítólag magából kikelve üvöltözött, aztán kidobott egy laptopot az ablakon), és a managerek teljes kármentés üzemmódba váltottak. Reméljük ez a remix nem ennek az akciónak a része, mert ha igen, mi jöhet még?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward